Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv způsobu vypalování na kvalitu laku
Svačina, Roman ; Blažek, Jaroslav (oponent) ; Žák, Ladislav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá vlivem způsobu vytvrzování na kvalitu laku práškového lakování. Práce obsahuje literární studii zaměřenou na problematiku práškového lakování. V experimentální části práce bude provedeno vytvrzení dvou odlišných materiálů ve třech technicky odlišných vypalovacích pecích a porovnání vlivu vypálení.
Volba vhodného systému vytvrzování pro práškové nátěrové hmoty
Donabauer, Petr ; Blažek, Jaroslav (oponent) ; Kubíček, Jaroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá porovnáním a volbou vhodného systému vytvrzování práškových nátěrových hmot. Práce obsahuje literární studii zaměřenou na problematiku práškového lakování. V experimentální části práce bude provedena technicko-ekonomická analýza vhodnosti použití jednotlivých technologií pro vytvrzování dílů v konvenční a infračervené katalytické peci.
Vliv způsobu vypalování na kvalitu laku
Svačina, Roman ; Blažek, Jaroslav (oponent) ; Žák, Ladislav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá vlivem způsobu vytvrzování na kvalitu laku práškového lakování. Práce obsahuje literární studii zaměřenou na problematiku práškového lakování. V experimentální části práce bude provedeno vytvrzení dvou odlišných materiálů ve třech technicky odlišných vypalovacích pecích a porovnání vlivu vypálení.
Volba vhodného systému vytvrzování pro práškové nátěrové hmoty
Donabauer, Petr ; Blažek, Jaroslav (oponent) ; Kubíček, Jaroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá porovnáním a volbou vhodného systému vytvrzování práškových nátěrových hmot. Práce obsahuje literární studii zaměřenou na problematiku práškového lakování. V experimentální části práce bude provedena technicko-ekonomická analýza vhodnosti použití jednotlivých technologií pro vytvrzování dílů v konvenční a infračervené katalytické peci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.